Een bosje bloemen, een bonbonnetje, of geurtje: het is zondag weer tijd om je moeder te verwennen. Traditioneel gezien is Moederdag de dag waarop moeders niks in het huishouden hoeft te doen. Huishoudelijke taken worden uitgevoerd door vader en de kinderen.
Wil jij je moeder dit jaar echt verrassen dan kun je dit doen door de tuin eens die opknapbeurt te geven die echt nodig is. Of scoor punten door die vervelende klus, die ze al maanden uitstelt, uit te voeren. Was het geven van gereedschap op Vaderdag die altijd het favoriete cadeau? Waarom zou jij je moeder niet verrassen met dit functionele cadeau? Tegenwoordig klussen vrouwen steeds meer in en om het huis en weigeren soms zelfs de hulp van de man te vragen. Geef daarom deze vrouwelijke gereedschapskist aan je moeder, zodat zij straks zelf die nieuwe lamp kan ophangen.

Zie je toch liever iemand anders de klus uitvoeren, dan kun je nog altijd een gereedschapkist geven, gevuld met chocoladegereedschap van de Italiaanse chocolade shop Pasticceria Grandazzi. Zo kun je veilig samen op de bank knabbelen op een hamer, een baco of een nijptang van chocolade.